Hyvinvointia sisältä ja ulkoa

FitLine

FitLine- tuotteet ovat luonnonmukaisia ja vesiliukoisia ravintolisiä. Vesiliukoiset ravintolisät menevät parhaiten sinne missä niitä tarvitaan, eli aivan solutasolle asti. Näin saavutetaan tuotteissa olevien ravinteiden mahdollisimman optimaalinen biologinen käytettävyys.

Optimaalisettimme sisältää kaikki vitamiinit sekä hivennäis- ja kivennäisaineet, mitä tarvitsemme päivittäisen hyvän ruuan tueksi. Tuotteet sisältävät probiootteja, superantioksidantteja ja ayurvedisiä yrttejä. Ne mm. tuovat enemmän energiaa, tukevat suoliston normaalia toimintaa ja samalla ihon hyvinvointia, sekä auttavat kroppamme palautumisessa. 

Ota askel kohti parempaa oloa. Rekisteröitymällä saat -20% alennuksen kaikista tuotteista ja pääset kiinni hienoihin etuihin.

FitLine skin

FiLine skin- tuotteet tukevat ihon luonnollisia uudistumisprosesseja.  Näe, koe ja tunne vaikutus.  Tuotteet ovat dermatologisesti testattuja ja sopivat myös vegaaneille.

Kasvojen puhdistustuotteet, jotka poistavat meikin, hien, talin ja kuolleen ihosolun hellän perusteellisesti rikkomatta ihon omaa suojamuuria.

Meiltä löytyy myös aktiivigeeli lihasten huoltoon, joka stimuloi verenkiertoa ja viilentää iho. Sopii optimaalisesti kipeytyneiden nivelten hoitoon.

Verkkokaupasta näet koko laajan tuotevalikoimamme. 

Yritys

PM- International on Saksassa vuonna 1993 perustettu perheyritys, joka myy FitLine- ravintolisiä sekä FitLine skin- kosmetiikkaa jo noin 40 eri maassa.

Suomessa yritys on toiminut vuodesta 1998. Yritys on World Visionin suurin yhteistyökumppani ja autamme sen kautta jo yli tuhatta kummilasta. 

Tieteelliset tutkimukset todistavat tuotteidemme toimivuuden. Tuotteillamme on NTC -patentti, jolla taataan tuotteiden ainesosien imeytyminen sinne missä niitä tarvitaan. Raaka-aineiden viljelijät valitaan tarkasti ja tuotteet tutkitaan hyvin valmistusvaiheessa, jonka lisäksi jokaisessa maassa on vielä erikseen oma tutkintaryhmä, joka varmistaa tuotteidemme olevan korkeinta laatua.

Tuotteillamme on GMP-laatustandardi ja Halam-sertifikaatti. Lisäksi kaikki tuotteet ovat Kölnin listalla sekä Sveitsin vitamiini-instituutin ja antidopingtoimikunnan hyväksymiä.

Kaikilla tuotteillamme on 30 päivän tyytyväisyystakuu.