Kangasmaski, puuvillaneulos

(2 tuotearviota)

Taputapun kangasmaski, puuvillaneulos.

  • S-koko lapsille ( käyttö vanhempien vastuulla ja valvonnassa)
  • M-koko aikuisille
  • L-koko iso kasvoisille ja/tai tuuhea partaisille

Värit Roosa, luonnonvalkoinen ja harmaa (näkyy toisessa kuvassa kankaiden värit vasemmalta oikealle)

 

Kysy isompiin eriin tarjous sähköpostitse.  elisa@rillastiinanfiilis.fi

12,90  sis. ALV

Poista

Kuvaus

Taputapun kangasmaski, puuvillaneulos kasvoille.

Joustava, muotoon ommeltu kangasmaski istuu hyvin ja pehmeä puuvillaneulos on miellyttävän tuntuinen ihoa vasten. Puuvillaneulos kangasmaskia ei tarvitse silitää pesun jälkeen. Kiinnitys kuminauhoilla tai solmittavilla puuvillanauhoilla. Kiinnityksen voi vaihtaa helposti myös itse.

 

”SUOJAA SÄ MUA – MÄ SUOJAAN SUA”

Taputapun kangasmaskit eivät ole henkilönsuojaimia tai kirurgisia suu-nenäsuojuksia. Ne eivät anna käyttäjälleen varmaa suojaa esimerkiksi koronavirusta vastaan, mutta saattavat suojata muita maskin käyttäjän hengitysteistä leviäviltä pisaroilta. Oireettoman taudinkantajan maskin käytöstä voi olla hyötyä esimerkiksi liikennevälineissä, kaupoissa jne, mutta siitä ei ole olemassa tieteellistä näyttöä. (lähde: THL)

MATERIAALI

Kaksinkertainen puuvillaneulos: 100 % puuvillaneulos, kuminauha- tai puuvillanauhakiinnitys. Kätevän nauhakujan ansiosta kiinnitys on helppo myös itse säätää tai vaihtaa.

KOOT

S-koko ( lapsille, vain aikuisen vastuulla ja valvonnassa): leveys yläreuna n. 17cm, leveys alareuna n. 14cm, korkeus keskeltä n. 13cm.

M-koko (normaali aikuisten koko): leveys yläreuna n. 22 cm, leveys alareuna n.18 cm , korkeus keskeltä n.16 cm.

L-koko ( iso kasvoisille ja /tai tuuhea partaisille) :leveys yläreuna n. 25 cm, leveys alareuna n. 21cm , korkeus keskeltä n. 18cm.

Huom! Puuvillaneulos kutistuu pesussa noin 5 %.

HOITO-OHJE :

Pesu 90 asteessa mieluiten pesupussissa. Muotoile kosteana. Kuminauha saattaa heikentyä 90 asteen jatkuvassa pesussa. Koska haluamme tuotteen käyttöiän olevan mahdollisimman pitkä, maskeissa on kätevä nauhakuja, joten tarvittaessa kuminauha on helppo korvata uudella tai vaihtaa tilalle kangasnauhat.

Koska maski on hygieniatuote, sillä ei ole palautusoikeutta.

KÄYTTÖ OHJEITA :

Pese uusi kangasmaski ennen käyttöönottoa. Pue puhdas maski puhtain käsin äläkä kosketa sitä käytön aikana. Riisu maski koskettaen vain nauhoihin/kuminauhoihin ja laita välittömästi muovipussiin tai suoraan pesukoneeseen. Pese kädet ja maski jokaisen käytön jälkeen.

Käytön aikana maskia ei tule riisua pois tai kaulalle ja esimerkiksi juoda tai syödä.

Kostunut maski läpäisee mikrobeja kuivaa helpommin.

Sydän- ja verenkiertosairauksien, astman tai keuhkoahtaumataudin oireet voivat olla este käyttää suu-nenäsuojainta. Kangasmaski tulee poistaa kasvoilta, mikäli sen kanssa on vaikea hengittää. Tuotetta ei saa käyttää, mikäli henkilöllä on hengitysvaikeuksia.

Maskin käytöstä huolimatta noudata kulloinkin voimassa olevia ohjeita ja suosituksia, pidä 1-2 metrin etäisyys muihin ihmisiin ja pese kädet saippualla.

Suunniteltu ja valmistettu Suomessa.

2 arviota tuotteelle Kangasmaski, puuvillaneulos

  1. Päivikki (varmistettu kirjoittaja)

    Todella hyvin istuva kangasmaski. Materiaali mukavan tuntoista ihoa vasten ja kuminauhat pitävän maskin hyvin paikallaan.

  2. Kirsi (varmistettu kirjoittaja)

    Olen kokeillut nyt useammanlaisia kangasmaskeja ja tämä on toistaiseksi ollut miellyttävin kasvoilla, parhaiten istuva ja kaikin puolin se jonka mieluiten kaivan esiin laukusta

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *