Kangasmaski, puuvillapopliini

Taputapun kaksinkertainan kangasmaski on kevyt kasvoille. Ommeltu ohuesta, mutta tiivistä puuvillapopliinista.

  • M-koko ( normaali aikuistenkoko)
  • L: koko ( isot kasvot ja/tai tuuhea parta)

Kysy isompiin eriin sähköpostitse tarjous : elisa@rillastiinanfiilis.fi

 

 

12,90  sis. ALV

Poista

Kuvaus

Taputapun kangasmaski puuvillapopliini on kevyt kasvoille. Kangasmaski on ommeltu ohuesta, mutta tiiviistä puuvillapopliinista!

Kangasmaskin kiinnitys on kuminauhoilla tai solmittavilla puuvillanauhoilla. Kiinnityksen voi myös helposti vaihtaa itse.

”SUOJAA SÄ MUA – MÄ SUOJAAN SUA”

Taputapun kangasmaskeista on hyvä muistaa, että ne eivät ole kirurgisia suu-nenäsuojuksia tai henkilönsuojaimia.  Kangasmaskit eivät anna käyttäjälleen varmaa suojaa esimerkiksi koronavirusta vastaan, mutta saattavat suojata muita maskin käyttäjän hengitysteistä leviäviltä pisaroilta. Oireettoman taudinkantajan maskin käytöstä voi olla hyötyä esimerkiksi liikennevälineissä, kaupoissa jne, mutta siitä ei ole olemassa tieteellistä näyttöä. (lähde: THL)

MATERIAALI

Kaksinkertainen, 100 % puuvillapopliini. Kuminauha- tai puuvillanauhakiinnitys. Kätevän nauhakujan ansiosta kiinnitys on helppo myös itse säätää tai vaihtaa.

KOOT

M-koko (normaali aikuisten koko): leveys n. 22 cm, korkeus laskostettuna n.9 cm, avattuna n. 18 cm.

L-koko (isot kasvot ja/tai tuuhea parta): leveys n. 24 cm, korkeus laskostettuna n.10 cm, avattuna n. 20 cm.

Huom! Puuvilla kutistuu pesussa noin 5 %.

 

OHJEITA KANGASMASKIN KÄYTTÖÖN

Pese uusi kangasmaski ennen käyttöönottoa.

Pue puhdas maski puhtain käsin äläkä kosketa sitä käytön aikana. Riisu maski koskettaen vain nauhoihin/kuminauhoihin ja laita välittömästi muovipussiin tai suoraan pesukoneeseen. Pese kädet ja maski jokaisen käytön jälkeen.

Käytön aikana maskia ei voi laittaa kaulalle tai riisua pois, esimerkiksi syödä tai juoda tai.  Kostunut maski läpäisee aina mikrobeja kuivaa maskia helpommin.

Sydän- ja verenkiertosairauksien, astman tai keuhkoahtaumataudin oireet voivat olla este käyttää suu-nenäsuojainta.

Maskin käytöstä huolimatta noudata kulloinkin voimassa olevia ohjeita ja suosituksia, pidä 1-2 metrin etäisyys muihin ihmisiin ja pese kädet saippualla.

 

HOITO-OHJE

Pesu 90 asteessa mieluiten pesupussissa.

Kuminauha saattaa heikentyä 90 asteen jatkuvassa pesussa. Koska haluamme tuotteen käyttöiän olevan mahdollisimman pitkä, kasvomaskeissa on kätevä nauhakuja, joten tarvittaessa kuminauha on helppo korvata uudella tai vaihtaa tilalle kangasnauhat. Silitys puuvillalle sopivalla lämpötilalla.

Kangasmaski on hygieniatuote, sillä ei ole palautusoikeutta.

Valmistettu Suomessa.

Lisätiedot

Koko ja väri

M -koko Harmaanvihreä, M-koko Vaaleanpunainen, M-koko Flamingos, M-koko Roosa kukka, M-koko Tumman harmaa, L-koko Harmaanvihreä, L-koko Flamingos

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kangasmaski, puuvillapopliini”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *