Kestosuodatinpussi

Taputapun kestosuodatinpussilla säästät luontoa, rahaa ja hermoja.

8,90 13,90  sis. ALV

Poista

Kuvaus

Taputapun kestosuodatinpussi korvaa kertakäyttöisen suodatinpussin, säästäen ympäristö ja rahaa. Hieman myös hermoja, kun ei tarvitse muistaa ostaa suodatinpusseja kaupasta 🙂

Myydään 1, sekä  2 kappaleen paketeissa.

KÄYTTÖOHJE:

Keitä suodatinpussit kattilassa n. 10 min ennen käyttöönottoa. Käytä kertakäyttöisen suodatinpussin tapaan.

Jos keität vain pari kuppia kahvia on hyvä kastella suodatinpussi ja vääntää nihkeäksi ennen käyttöä, jotta se ei ime itseensä osaa kahvin keittovedestä. Kestosuodatinpussia voi käyttää myös märkänä, mutta muista tyhjentää ja huuhdella jokaisen käyttökerran jälkeen. Huuhtele lämpimällä vedellä kahvirasvan poistamiseksi (älä käytä pesuaineita) ja lopuksi kylmällä vedellä, jotta pöpöille ei jää suotuisia lämpimiä olosuhteita, sekä suodatinpussi pysyy raikkaana. Venytä kevyesti pussi muotoonsa ja ripusta kuivumaan ripustuslenkistä tai laita valmiiksi kahvinkeittimen suodatinpussitelineeseen MUTTA jätä kansi pois, jotta pussi on ilmavasti.

HOITO-OHJE: Suodatinpussin kertyneen kahvirasvan poistamiseksi , sekä suodatinpussin raikastamiseksi keitä suodatinpussi pari kertaa kuukaudessa kattilassa noin 10 min. ajan. Voit lisätä veteen etikkaa tai soodaa. Älä käytä muita pesuaineita, älä pese pyykinpesukoneessa äläkä astianpesuaineella, ettei suodatinpussiin jäisi pesuainejäämiä. Ota keittämisen jälkeen suodatinpussi pois kattilasta  (käytä apuna esim. haarukkaa), huuhtele kylmällä vedellä, purista vedet pois, venytä muottonsa ja ripusta lenkistä kuivumaan.

Koko: 1/4 100 % valkaisematon ja värjäämätön pellava Ommeltu Suomessa

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kestosuodatinpussi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *