Taputapun premium kestovanulappu Teho ja Hellä

Premium kestovanulappu 100% GOTS sertifioitua luomupuuvillaa.

4,90 18,90  sis. ALV

Poista

Kuvaus

Taputapun ylellinen ja helppokäyttöinen kestovanulappu 100 % GOTS luomupuuvillasta.

Ihon hoitoon ja puhdistukseen. Ekologinen vaihtoehto kertakäyttöisille vanulapuille.

Taputapun Premium kestovanulappuja on kaksi versiota eri ihotyypeille: Hellä ja Teho.

  • Teho on hieman kuorivampi, mutta kuitenkin iholle hellävarainen. Teho sopii hyvin normaalille, sekaiholle, rasvoittuvalle ja paksuuntuneelle iholle.
  • Hellä on pehmeämpi.  Hellä on herkälle, kuivalle, ohuelle tai couperoottiselle

 

Premium-kestovanulappu on kaksipuoleinen (sileä ja pörröinen) . Premiun-kestovanulapussa on ”otenauha” jonka avulla lapun käyttö on erinomaisen näppärää. Otenauhan voi kääntää puolelta toiselle ja sen avulla voi myös merkitä muistiin käytetyn puolen, mikäli puhdistaa aamulla toisella ja illalla toisella puolella.

Kestovanulaput sopivat hyvin kumppaniksi erilaisille puhdistustuotteille kuten puhdistusmaidot,  -geelit, -saippuat tai  -voiteet, sekä miselli-puhdistusvedet. Pörröinen puoli puhdistaa tehokkaammin ja sileä sopii kevyempään puhdistamiseen ja kasvovesien levittämiseen. Kestovanulapuilla saat poistettua myös silmämeikin ilman turhaa hankausta. Premium-kestovanulappu on hellävarainen myös herkälle silmänympärysiholle. Vältäthän kuitenkin hankaamista herkillä ihoalueilla.

Kestovanulappuja käytetään kertakäyttöisten vanulappujen tapaan kaikessa ihon puhdistuksessa, (ethän käytä kuitenkaan kynsilakanpoistoainetta tms. liuottimia). Käytön jälkeen kestovanulaput pestään koneessa muun pyykin seassa pesupussissa.

Suositeltu pesulämpötila on 60 asteessa, jotta rasvat ja meikkien pigmentit puhdistuvat pois ja laput pysyvät hygieenisinä.

100 % GOTS-sertifoitu luomupuuvilla. Konepesu pesupussissa max. 60 °C, rumpukuivausta ei suositella. Kuivaus onnistuu kätevimmin pesupussissa ilmavasti ripustettuna.

Pese ennen käyttöönottoa. Kangaskuitujen avautuminen vaatii useamman pesun, joten malttia – ominaisuudet paranevat käytön myötä. Premium-kestovanulaput säilyttävät pehmeytensä, mutta imukyky ja pörröisyys lisääntyvät. Kutistuu hieman pesussa. Otenauha saattaa kutistua kireämmäksi, mutta se ei haittaa käyttöä – päinvastoin se parantaa otetta lapusta.

 

Valmistettu Suomessa. Halkaisija n 8,5 cm.

 

Lisätiedot

Vaihtoehdot

Teho 1kpl, Hellä 1kpl, Teho 5kpl/ nippu, Hellä 5kpl/nippu

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Taputapun premium kestovanulappu Teho ja Hellä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *