Intialainen päähieronta

Apua niska-hartiajumiin Rajamäellä.

Intialainen päähieronta on istuvassa asennossa tehtävä hoito, joka rentouttaa jäykkiä niska-hartiaseudun lihaksia, antaa kehon levätä ja lievittää arkielämän stressiä. Toimipisteeni sijaitsee Nurmijärven Rajamäellä.

Hinnasto

  • n.45min/54 

Voit maksaa hieronnan kätevästi etukäteen verkkokaupassa. Klikkaa tästä

Peruuttamattomista tai  alle vuorokauden sisällä tehdyistä peruutuksista veloitan 75% hinnasta.

Intialaisesta päähieronnasta

Intialainen päähieronta on istuvassa asennossa tehtävä syvällisesti rentouttava hoito, jossa käsitellään yläselkä, niska-hartiaseutu, käsivarret, pään alue, kasvot sekä korvalehdet. Hoito on yksinkertaista ja otteina käytetään sekä nopeatempoisia että rauhallisia liikkeitä. Virkistävä, rentouttava, sekä ajatuksia kirkastuttava hieronta ei vaadi erityisjärjestelyitä ja sopiikin hyvin tehtäväksi vaikka kesken työpäivän. Intialainen päähieronta on myös erinomainen hemmotteluhoito itsellesi tai ystävällesi lahjaksi! Sen vaikutukset tuntuvat useita päiviä hoidon jälkeenkin.

Intialainen päähieronta on vuosituhansia vanha menetelmä, joka perustuu Ayurvedaan, ”elämän tieteeseen”. Ayurvedan mukaan terveys on kokonaisvaltaista hyvinvointia. Intialainen päähieronta perustuu tasaiseen ja hellävaraiseen rytmiin. Päässä olevat hermopäätteet laukaisevat tehokkaasti stressiä ja lihasjännityksiä, jonka myötä verenkierto elpyy, ajattelu selkeytyy ja hyvänolonhormonit vapautuvat. Hoito lievittää kipuja sekä kohottaa, rentouttaa ja rauhoittaa mielialaa. 

Intialainen päähieronta on todellinen stressipesu tämän päivän kiireiseen elämänmenoon. 

intialainen päähieronta klaukkala

Rajoitukset

Terveydellisistä syistä hoitoa ei voida tehdä, jos sinulla on jokin seuraavista: syöpähoidot kesken, päässä psoriasis, vuoden sisällä ollut aivoverenkiertohäiriö, vieras esine päässä, aneurysma, dementia, niskan luupiikki, sydämen tahdistin, kuumetta tai tulehdus kehossa, migreenikohtaus päällä, alkuraskaus (ensimmäiset 3 kk) tai epilepsia, joka ei ole hoitotasapainossa.

Päähieronnan jälkeen

  • Muista juoda paljon vettä, koska hoito laittaa kuonat liikkeelle. 
  • Vältä hikiliikuntaa ja saunomista. 
  • Vietä rauhallinen loppupäivä, niin saat parhaan mahdollisen vaikutuksen hoidosta.
  • On hyvä suojata korvat kylmältä.