Tattari akanatyyny

(5 tuotearviota)

Kotimainen tattari akanatyyny. Valkoiset raidat. Koko 50x60cm.

 

49,90  sis. ALV

11 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Kuvaus

Tattariina tyynyn täyte on luonnonmukaisesti kasvatettua tattarin akanaa, joka liikkuu vapaasti tyynyn sisällä tehden siitä hengittävän ja ilmavan. Ensimmäisten käyttöviikkojen aikana akanat kiillottuvat ja hioutuvat muotouttaen tyynyä käyttäjälleen.

Tyyny mukautuu nukkujan niskan ja pään muotoihin ja pysyy hyvin muodossaan. Monet ovat kokeneet tattari akana tyynyn auttaneen auttaneen niska-selkäsärkyihin, päänsärkyyn, stressiin, unettomuuteen sekä kuorsaukseen.

Tattariina-akanatyynyt on valmistettu kaksinkertaisesta kankaasta. Tämä pidentää akanatyynyn käyttöikää, koska vuorikangas suojaa pintakangasta tattariakanoiden mekaaniselta kulutukselta. Lisäksi tyyny on kaksinkertaisen kankaansa ansiosta tukevampi ja pehmeämmän tuntuinen.

 • Väri: valkoinen / luonnonvalkoinen raidat
 • Koko 50x60cm
 • Paino: 2,6kg
 • Päällinen: kaksinkertainen 100% puuvillakangas
 • Suomalaista käsityötä

Tyyny on kiinniommeltu ja sitä ei voi pestä vedellä. Akanatyyny raikastuu luonnostaan auringon paisteessa sekä talvipakkasessa.

Valitsemalla Tattariina-tyynyn tuet tekstiilien kierrätys- ja myllytoimintaa, suomalaista maataloutta, pienyrittäjiä sekä maaseudun naisten käsityöyrittäjyyttä.

 


 

Rillastiinan Fiilis -verkkokauppa tarjoaa luonnosta välittäviä ja pienyrittäjiä tukevia tuotteita arkeesi. Tutustu muihinkin tuotteisiimme:
EKOLOGINEN HIUSTENHOITO | EKOLOGINEN IHONHOITO | EKOLOGISET KESTOTUOTTEET | EKOLOGISET KODINTUOTTEET | EKOLOGISET SIIVOUSTUOTTEET

5 arviota tuotteelle Tattari akanatyyny

 1. Taru

  Ihana luonnollinen tyyny. Ei mikromuoveja. Ei hiosta eli aina sopivan lämpöinen. Saa tuettua niskan alle juuri oikeaan muotoon! Suosittelen kokeilemaan!
  P.s. Tästä tyynystä ei jää ongelmajätettä vaan sen voi kierrättää täysin ❤️

 2. Piia

  ”Tämän tyynyn käyttöönoton jälkeen hävisi niska- hartiasäryt kokonaan”. Aluksi hieman oudoksuin tyynyn ravitsevaa täytettä, huoltoa ja painoa, mutta nopeasti tyynyyn tottui”.

 3. Kari

  Todella hyvin muotoutuva, sopivan viileä. Olen tosi tyytyväinen, pois en antaisi.

 4. Anni

  Huippu tyyny! Tuntuu mukavalta pään alla ja muotoutuu hyvin. Tämän tyynyn käyttöönoton jälkeen niskajumit vähentyneet aamuisin. Oon kyllä ollu tyytyväinen!

 5. Johanna

  Hyvä tyyny. Tyynyn kahinaan oli alusss tottuminen mutta en enää nukkuisi ilman tätä tyynyä.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *