Shampoopohjainen shampoopala

(1 tuotearvio)

Ekologiset Catteco shampoopalat ovat vedettömiä ja täyttä tavaraa. Nämä shampoopohjaiset palat soveltuvat erityisesti hiuksille, joille kasviöljypohjaiset shampoopalat eivät sovi. Saatavilla eri vaikuttavilla ainesosilla: Niitty, Tyrni ja Kookos.

13,90  sis. ALV

Poista

Kuvaus

Cattecon (entinen Carita Cosmetiikka) valmistamat kotimaiset ja ekologiset shampoopalat (80g) ovat vedettömiä ja täyttä tavaraa. Nämä shampoopohjaiset tuotteet ovat täysin tahmaamattomia, minkä vuoksi ne soveltuvat erityisesti hiuksille, joille kasviöljypohjaiset shampoopalat eivät ole pitkästäkään totuttelujaksosta huolimatta soveltuneet.

Shampoopohjaisia shampoopaloja on kolmea erilaista:

  • Tyrni – Kuiville hiuksille ja herkälle hiuspohjalle
  • Kookos – Rasvoittuville hiuksille ja hiuspohjalle
  • Niitty – Rasvoittuville hiuksille ja hiuspohjalle

Valitse vaihtoehto ylhäältä nähdäksesi lisätietoja kyseisestä shampoopalasta alla.

Pesutulos paranee entisestään mikäli vaahdottaa hiukset kaksi kertaa välihuuhtelulla ja jälkimmäisellä kerralla antaa shampoon jäädä vaikuttamaan hiuksiin ja vaikka pesee vartalon sillä aikaa ja lopuksi huuhtelee. Tarvittaessa voit käyttää Helmi tai Kaste hoitoainepalaa.

Lisätiedot

Paino 80 g
Ainesosa

Kookos, Niitty, Tyrni

1 arvio tuotteelle Shampoopohjainen shampoopala

  1. Carolina

    Shampoopalat (Niitty ja Kookos) ovat todella riittoisia. Ei sotke ja tekee hiukset todella puhtaiksi. Puhtaus tuntuu kestävän pidempään kun nestemäisellä shampoolla pestynä.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *